Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Da Vinci’s Demons – toinen tuotantokausi

Da Vinci’s Demon - The Complete Second Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 516 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.77**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194500213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do Da Vin­ci jat­kaa mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­sia seik­kai­lu­jaan maal­la, me­rellä ja il­mas­sa.

Leo­nar­do Da Vin­ci jat­kaa mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­sia seik­kai­lu­jaan maal­la, me­rellä ja il­mas­sa. Tie­de­ne­ro läh­tee hui­ja­ri­kap­tee­ni Ame­ri­gon ja sym­paat­tis­ten kump­pa­nei­den­sa kans­sa Uu­del­le man­te­reel­le et­simään Leh­tien kir­jaa. Mayo­jen jul­mat uh­rit, kau­nis prin­ses­sa ja aiem­min Karl Mayl­ta sekä Hergéltä tu­tut ek­soot­ti­set ta­pah­tu­mat eivät lo­pul­ta nou­se toi­sen kau­den huip­pu­koh­dik­si. T'är­keämpää on si­vuo­sien psy­ko­lo­gi­nen sy­ventä­mi­nen Eu­roop­paan pa­la­tes­sa.
Var­sin­kin paa­vi Six­tuk­sen tee­ma lisää kat­so­jan mie­len­kiin­toa. Ale­xand­re Du­mas'n ja Raa­ma­tun tuo­va Kain ja Abel -a­se­tel­ma an­taa odot­taa pal­jon kol­man­nel­ta kau­del­ta. Jos­pa pa­tou­tu­neet odo­tuk­sen ki­helmöin­nit lu­nas­te­taan ker­ran­kin tv-sar­jo­jen his­to­rias­sa. Ai­na­kin hie­noon cliff­han­ge­riin jäädään, kun so­tain­sinöö­rim­me al­kaa juo­nia ja­nit­saa­rien ar­ma­dan tu­hoa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-kuvaksi hyvä, ääniraidaltaan edellisen kauden tapaan hontelo esitys. Neljällä levyllä kymmene jaksoa. Ei ekstroja. (PS)
09/04/2015

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Tom Riley Laura Haddock Elliot Cowan
Tarina: Useita
Kuvaus: Useita
Musiikki: Bear McCreary

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy