Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elää ja kuolla L.A.:ssa

To Live and Die in L.A. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 93681EAN: 6438044039061

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ris­ta­via tun­tei­ta ai­heut­ta­val­la, ai­kan­sa AOR-­mu­sii­kil­la al­ka­va klas­sik­koe­lo­ku­va.

Ku­ris­ta­via tun­tei­ta ai­heut­ta­val­la, ai­kan­sa AOR-mu­sii­kil­la al­ka­va klas­sik­koe­lo­ku­va. Kuu­ma­kal­le­mai­nen sa­lai­nen agent­ti (Wil­liam Pe­ter­sen) tur­hau­tuu, eikä jätä si­vua kääntämättä saa­dak­seen kiin­ni ra­hanvää­rentäjän (Wil­lem Da­foe). En­simmäi­nen Da­foen mer­kittävä roo­li, kun Lie­keh­ti­viä ka­tu­ja ei oi­kein voi las­kea.
John Tur­tur­ro on­nis­tuu va­si­ka­no­sas­saan hie­nos­ti. Dean Stoc­kwel­lin kie­ro la­ki­mies tar­joaa na­sa­koi­ta koh­tauk­sia.
Luul­ta­vas­ti en­simmäi­nen ben­ji-hyp­py val­ta­vir­ran elo­ku­vas­sa, mut­ta en­nen kaik­kea Ma­naa­ja-oh­jaa­jan ir­tiot­to van­han mai­neen hii­pu­vil­la lai­neil­la. Ta­kaa-a­jo­jen päi­vi­tys 1980-lu­vul­le, mut­ta juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä. Eroot­ti­nen toi­min­ta on pääl­le lii­mat­tua. Mut­ta vä­ki­val­taa ku­va­taan niin kuin pitäi­si. Se sat­tuu ja siitä kuo­lee, lap­set.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-versio kärsi pehmeydestä ja roskista. BD korvaa tämän pulman. Myös ääniraita soi nyt luonnollisesti. Ei ekstroja. (PS)
19/03/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy