Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lentäjä - Special 2 Disc Edition

The Aviator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111968EAN: 6420201170106

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­jonää­ri Howard Hug­he­sis­ta oli mo­nek­si, vaik­ka hä­net enimmäk­seen muis­te­taan puo­li­hul­lu­na, hy­gie­niaan pak­ko­miel­tei­ses­ti suh­tau­tu­nee­na ek­sent­rik­ko­na.

Mil­jonää­ri Howard Hug­he­sis­ta oli mo­nek­si, vaik­ka hä­net enimmäk­seen muis­te­taan puo­li­hul­lu­na, hy­gie­niaan pak­ko­miel­tei­ses­ti suh­tau­tu­nee­na ek­sent­rik­ko­na. Hän sentään oli ai­koi­naan len­to­no­peu­sennä­tyk­sien hal­ti­ja, kau­pal­li­sen mat­kus­ta­ja­lii­ken­teen ke­hittäjä ja Her­cu­lus-kul­je­tus­ko­neen sekä mui­den in­no­vaa­tioi­den läh­de. Oh­jaa­ja­na hä­nen an­sion­sa jäivät hei­kom­mik­si, vaik­ka­kin muis­tet­ta­vik­si (en­simmäi­nen mul­ti­tuo­tan­to Hell’s An­gels ja eroot­ti­nen Lain­suo­ja­ton).
Mar­tin Scor­se­sen elo­ku­va on tyy­ni ku­vaus maa­nis­dep­res­sii­vi­syy­den, lap­suu­den trau­mo­jen ja al­ka­vaa skit­sof­re­niaa lä­hes­ty­vien har­ho­jen vai­ku­tuk­ses­ta ih­mi­sessä heräävään ne­rou­teen.
Leo­nar­do di Cap­rio te­kee vai­kean roo­lin­sa uran­sa am­mat­ti­tai­toi­sim­mal­la ta­val­la. Ta­val­laan hän yh­distää oman ul­koi­sen tyhjänpäiväi­sen täh­ti­roo­lin­sa to­del­li­siin näyt­te­lijän tai­toi­hin­sa, hie­man sa­maan ta­paan kuin Hug­hes to­sielämässä kät­ki rat­to­po­jan roo­lin­sa al­le suu­ren mis­sion­sa toi­mia il­mai­lun pio­nee­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta ja laadukkaalta. Profiilit rikkoutuvat jonkin verran tarkennuksesta johtuvan haloilmiön takia. Kaksi tömäkkää ja hyvin erottelevaa ääniraitaa. DTS:n bassot eivät riko tyylikästä ja luonnollista äänikuvaa. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, 42 min. dokumentti Hughesista, 11+14+14+13+7+6+3+5 min. dokumentit, 28 min. DiCaprion ja Alan Aldan seurassa, 15 min. paneelikeskustelu ja trailereita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy