Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

X-Men 2 - Special Edition

X-Men 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sähäkkä ja mu­kaan­sa­tem­paa­va he­ti en­simmäi­sestä Val­koi­sen ta­lon pyö­reään huo­nee­seen si­joit­tu­vas­ta koh­tauk­ses­ta läh­tien.

Sähäkkä ja mu­kaan­sa­tem­paa­va he­ti en­simmäi­sestä Val­koi­sen ta­lon pyö­reään huo­nee­seen si­joit­tu­vas­ta koh­tauk­ses­ta läh­tien. Jo en­simmäi­nen X-Men oli yllättävän tyy­likäs. Kak­ko­so­sa sai erittäin hyvät ar­vos­te­lut, mut­ta kes­kit­tyy toi­min­taan ja vi­suaa­li­seen lois­toon ykkö­so­saa enemmän.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoispainoksen elokuva on sama kuin aiemmin ilmestyneessä perusversiossakin, mutta DTS-raita sentään saatiin mukaan. Nyt liikutaan teknisesti niin korkealla vaatimustasolla, joten vähintäänkin EX tai ES-raitoja jää kaipaamaan. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu paljon tavaraa: kaksi kommenttiraitaa, 15+8 min. dokumentit sarjakuvan historiasta, 24 min. elokuvan esivalmisteluista, yli 100 min. tuotantodokumenttia, 11 poistettua kohtausta, 29 min. dokumentit jälkituotannosta, kuusi kuvagalleriaa ja kolme traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy