Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viikatemiehet

The Domino Principle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­ne Hack­man pa­ke­nee mur­ha­ran­gais­tus­ta val­tion hä­my­vi­ras­ton avus­tuk­sel­la, mut­ta säpsähtää kuul­les­saan vaa­ti­muk­sen vas­ta­pal­ve­luk­ses­ta.

Ge­ne Hack­man pa­ke­nee mur­ha­ran­gais­tus­ta val­tion hä­my­vi­ras­ton avus­tuk­sel­la, mut­ta säpsähtää kuul­les­saan vaa­ti­muk­sen vas­ta­pal­ve­luk­ses­ta. Var­jo­hal­li­tus ei kui­ten­kaan he­villä päästä otet­taan uu­des­ta työ­juh­das­taan. Hi­das­tem­poi­nen ja ajoit­tain ta­hat­to­man koo­mi­nen, mut­ta ei gen­rensä on­net­to­min edus­ta­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on iäkkään hailakka, mutta keskimäärin kiitettävän tarkka ja vähäkohinainen. Suhteessa selvästi heikompi ääniraita on kolkko ja huomattavan kohinainen mono. Ekstroissa faktat ja traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Stanley Kramer
Pääosissa: Gene Hackman
Tarina: Adam Kennedy
Kuvaus: Fred J. Koenekamp
Musiikki: Billy Goldenberg

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy