Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braindead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­ru­ton­ta sp­lat­ter-­huu­mo­ria tu­le­val­ta Sor­mus­ten her­ra -oh­jaa­jal­ta.

Su­ru­ton­ta sp­lat­ter-huu­mo­ria tu­le­val­ta Sor­mus­ten her­ra -oh­jaa­jal­ta. Ve­ri lentää nuo­ruu­de­noh­jauk­ses­sa enemmän kuin kon­sa­naan gen­ren il­keim­missä teok­sis­sa. Vaik­ka huu­mo­ria tar­jo­taan es­tot­to­mas­ti, tas­ma­nia­lai­sen tap­pa­ja-a­pi­nan le­vittämässä zom­bei­lus­sa riittää myös vat­sanvä­ris­tyk­siä. Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoinen kuva on anamorfinen toisin kuin Laserin aiempi versio. Sen 5.1-ääniraitaa ei ole tallennettu, muttei se ole kovinkaan suuri menestys tällaisessa halpatuotannossa. Ekstroihin on tallennettu vain ohjaajan biografia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy