Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Annie Hall

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin ai­nut­laa­tui­sel­la ot­teel­la syn­ty­nyt ro­mant­ti­nen ko­me­dia Al­vy Sin­ge­rin ja An­nie Hal­lin neu­root­ti­ses­ta suh­tees­ta.

Woo­dy Al­le­nin ai­nut­laa­tui­sel­la ot­teel­la syn­ty­nyt ro­mant­ti­nen ko­me­dia Al­vy Sin­ge­rin (Al­len) ja An­nie Hal­lin (Dia­ne Kea­ton, alun pe­rin Hall, mistä lo­pul­li­nen ni­mi elo­ku­val­le) neu­root­ti­ses­ta suh­tees­ta. Sisältää run­saas­ti lois­ta­van draa­man ai­nek­sia, ol­len kui­ten­kin edel­leen myös hel­littämättömän haus­ka, me­nemättä kui­ten­kaan fars­sik­si as­ti. Al­le­nin on­nis­tu­neim­pia elo­ku­via, jo­ten neljä Os­ca­ria tu­li ai­hees­ta. Pik­ku­roo­leis­sa mm. Jeff Goldb­lum ja Si­gour­ney Wea­ver.
Mo­no­rai­ta riittää hy­vin elo­ku­vas­sa, jos­sa pu­he on pääa­sia. Elo­ku­van ikä nä­kyy ku­vas­sa, mut­ta ei häi­rit­se nau­tin­toa, ehkä jo­pa päin­vas­toin. Trai­le­rin ja leh­ti­sen rin­nal­le ekst­roi­hin oli­si kai­van­nut var­sin­kin pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, ot­taen huo­mioon sen, että elo­ku­van jul­kai­su­ver­sios­ta sak­sit­tiin lä­hes tun­ti pois. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy