Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Dawn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5706141783790

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

John Mi­liuk­sen neuk­kusäi­kyt­te­lystä "­Pu­nai­nen Vaa­ra" on ku­lu­nut jo lä­hes 30 vuot­ta, jo­ten lie­nee luon­te­vaa, että jo­ku kek­si lei­poa elo­ku­vas­ta uu­sin­ta­ver­sion.

John Mi­liuk­sen neuk­kusäi­kyt­te­lystä "Pu­nai­nen Vaa­ra" on ku­lu­nut jo lä­hes 30 vuot­ta, jo­ten lie­nee luon­te­vaa, että jo­ku kek­si lei­poa elo­ku­vas­ta uu­sin­ta­ver­sion. Nyt vuo­ros­taan poh­jois­ko­rea­lai­set yllättävät ame­rik­ka­lai­set hou­sut kin­tuis­sa ja ko­ti­maan puo­lus­ta­mi­nen jää Was­hing­to­nin osa­val­tios­sa si­jait­se­van pie­nen Spo­ka­nen kau­pun­gin tei­nien har­teil­le.
Mie­li­ku­vi­tusmättöä tar­joi­le­va tei­ni­toi­min­tae­lo­ku­va ot­taa paik­kan­sa pat­rioot­tis­ten ski­di­so­tae­lo­ku­vien pitkässä sar­jas­sa vai­vat­to­mas­ti ja il­man mitään var­si­nais­ta uut­ta omaa. Maail­man­ku­val­taan täl­le pitäi­si kai­ke­ti he­ris­tellä sor­mea, sillä me­no ei juu­ri ole omiaan avar­ta­maan maail­man­kat­so­mus­ta tai lien­nyttämään mai­den ja kan­so­jen vä­li­siä konf­lik­te­ja, mut­ta jos elo­ku­van ot­taa pik­ku­poi­kien leik­kinä on ral­li viih­dyttävä. Ch­ris Hem­sworth (mm. Thor) te­kee hyvää työtä Pat­rick Sway­zeltä pe­rimässä roo­lis­saan po­ru­kan po­mo­na, ja muu pos­se tu­lee us­kot­ta­vas­ti perässä.
Tuo­tan­to­vai­keuk­sis­ta kär­si­nyt elo­ku­va ko­ki vielä lop­pu­suo­ral­la yllättävän kään­teen kun alun­pe­rin kii­na­lai­sik­si kaa­vail­lut hyökkäjät vaih­det­tiin poh­jois­ko­rea­lai­sik­si Kii­nan lip­pu­tu­lo­jen pe­las­ta­mi­sek­si. Lop­pu­tu­lok­sen kan­nal­ta tällä on yhtä vähän mer­ki­tystä kuin fak­toil­la ja lo­gii­kal­la pik­ku­poi­kien lei­keissä yleensä­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
13/03/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy