Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Your Highness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 268594EAN: 5050582836585

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

It­se­tar­koi­tuk­sel­li­sen repäi­sevä ja vi­nou­tu­nut ko­me­dia ri­ta­ri­vel­jek­sistä, jot­ka läh­tevät en­simmäi­seen yh­tei­seen seik­kai­luun­sa il­keän vel­hon kaap­pat­tua toi­sen mor­sia­men.

It­se­tar­koi­tuk­sel­li­sen repäi­sevä ja vi­nou­tu­nut ko­me­dia ri­ta­ri­vel­jek­sistä, jot­ka läh­tevät en­simmäi­seen yh­tei­seen seik­kai­luun­sa il­keän vel­hon kaap­pat­tua toi­sen mor­sia­men. Yk­si vel­jek­sistä on ko­ko kun­nin­gas­kun­nan pal­vo­ma täy­del­li­nen san­ka­ri (Ja­mes Fran­co) ja toi­nen tämän var­jos­sa kas­va­nut it­se­tyy­dy­tyk­sestä ar­vo­nan­toa et­sivä lais­ka san­ka­rin al­kio (Dan­ny McB­ri­de). To­siaan sa­laa ka­deh­ti­vat vel­jek­set pää­sevät seik­kai­lun tuok­sin­nas­sa to­ki lä­hes­tymään toi­siaan, mut­ta draa­man si­jaan elo­ku­van huo­mio on kui­ten­kin ko­li­kon kah­den puo­len va­raan ra­ken­tu­vis­sa sket­seissä.
Kie­li­pos­kes­sa ja ai­vot na­rik­kaan py­syväs­ti pan­tat­tu­na teh­ty hu­pai­lu on var­mas­ti kaik­kien ai­ko­jen näyttä­vin il­mapää­ko­me­dia. Myös tyhjänpäiväi­nen ta­ri­na mor­sia­men pe­las­tus­ret­kestä toi­mii sut­ja­kas­ti vit­sien hen­ga­ri­na. Huu­mo­ri vetää klas­sis­ten ri­ta­ri­ta­ri­noi­den kiiltävät haar­nis­kat ja pyy­teettömät san­ka­ri­teot yl­pey­dellä ala­re­kis­te­riin, jos­sa alapää­huu­mo­ri on kaik­ki kai­kes­sa. Haus­ko­ja heit­to­ja ja yllättä­viä sket­sejä riittää, mut­ta myös tyhjän­jau­han­taa mah­tuu mu­kaan lii­kaa. Na­ta­lie Port­man pii­pah­taa si­vuo­sas­sa.

Kuva & ääni

Viitseliäästi luonnosteltu fantasiamaailma näyttää ja kuulostaa hyvältä. Erinomainen kuva jää karvan verran aivan kaikkein luontevimmasta toistosta, mutta yksityiskohtia on tarjolla runsaasti ja väritoisto on elävää. Äänipuolella taikatehosteet toimivat tehokkaasti tilassa ja myös napakka musiikkiraita on hyvin mukana tunnelmassa.

Ekstrat

Ekstroissa mielekäs sarja poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (5 min.) ja näiden risteytyksenä pidennettyä mokailua (3 min.). Ekstrojen tietoarvo on pyöreä nolla, mutta elokuvan hupailulinjaa ne jatkavat hyvin. (IJ)
13/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy