Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ready or Not

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Run, run, run and hi­de.

Run, run, run and hi­de. Nuo­ri kau­no­tar, Sa­ma­ra Wea­ving, me­nee nai­mi­siin rik­kaan ja oma­laa­tui­sen per­heen po­jan kans­sa. Tytön per­hee­seen liit­ty­mi­seen kuu­luu leik­ki­mie­li­nen riit­ti. Pik­ku­hil­jaa per­heestä al­kaa pal­jas­tua kar­mi­via piir­teitä sa­la­myhkäi­sen ri­tuaa­li-il­lan­vie­ton ai­ka­na.
Mo­der­neis­sa tril­le­reissä ja splät­te­reissä luo­te­taan huu­mo­riin ja koh­taus­ten näyttä­viin te­hos­tei­siin yhä enemmän. Tässä ta­pauk­ses­sa kom­bi­naa­tio toi­mii hy­vin ja viih­dyttää ta­sa­pai­noi­sel­la jän­ni­tyk­sen, mys­tee­rin ja koo­mi­suu­den pa­ke­til­la. Näyt­te­lijät ovat hy­vin an­tau­muk­sel­la mu­ka­na.
E­lo­ku­va lu­keu­tuu mo­nen­kir­ja­vaan tap­pa­vis­ta kis­sa ja hii­ri -lei­keistä ker­to­vien ta­ri­noi­den jouk­koon. Täl­lai­set, ei liian va­ka­vas­ti teh­dyt kau­hui­lut voi­vat ol­la mai­nioi­ta il­lan pi­ris­teitä ke­veällä ja hie­man ylit­seam­pu­val­la ot­teel­la va­rus­tet­tui­na. Elo­ku­va käyttää myös ny­kyi­sin muo­dis­sa ole­vaa rik­kai­den ja vä­hemmän rik­kai­den vas­tak­kai­na­set­te­lua. Mant­ra kuu­luu: Fuc­king rich peop­le! Pers­pek­tii­vistä kiin­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen Blu-Ray kuva ja ääni. Ekstroissa dokumentti, kuvagalleria, kommenttiraita, poistettuja kohtauksia. (EM)
22/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy