Uusimmat arvostelut

 DVD arvostelu kansi
The Immortal Life of Henrietta LacksThe Immortal Life of Henrietta Lacks
Ohjaus George C. Wolfe
Pääosissa mm. Oprah Winfrey ja Rose Byrne

Tositapahtumiin perustuva HBO-elokuva Henrietta Lacksista, joka kuoli syöpään vuonna 1951, mutta jatkaa yhä elämää maailman ensimmäisenä "kuolemattomana" kloonattujen solunäytteiden linjana. Aikoinaan luvatta otetut kudosnäytteet ovat olleet osa lukuisia lääketieteellisiä tutkimuksia, joissa on tutkittu mm. polio-rokotetta ja syövän leviämistä, mutta solujen massatuotanto on samalla herättänyt eettisiä kysymyksiä potilaan oikeuksista.

Tyylipuhtaasti toteutettu draama istuttaa Oprah Winfreyn Henriettan tyttären rooliin ja Rose Byrnen journalisti Rebecca Sklootin saappaisiin näiden yhteiselle tutkimusmatkalle Henriettan elämään. Sklootin samannimiseen kirjaan...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The OathThe Oath
Ohjaus Baltasar Kormakur
Pääosissa mm. Baltasar Kormakur ja Hera Hilmar

Islantilainen jännäri reykjavikiläisestä kirurgista (ohjaaja Baltasar Kormakur itse), joka huomaa, että sydänsairauksia aiheutuu myös tyttären huumekavereista. Interventio eskaloituu hitaasti, mutta varmasti kohti kirurgista yritystä poistaa kasvain perheen elämästä.

Nätti, mutta miljöötään lukuunottamatta kovin tavanomainen jännäri. Geneerisiä jälkiä tallaava tarina on kuiva, mutta funktionaalinen. Pakastelämpimiksi jätetyt näyttelijäsuoritukset kamppailevat niskaansa lastattujen kliseiden kanssa, mutta selviävät urakastaan sinällään uskottavasti.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
FlashdanceFlashdance
Ohjaus Adrian Lyne
Pääosissa mm. Jennifer Beals, Michael Nouri, Belinda Bauer ja Lilia Skala

Tanssijan urasta haaveileva hitsaaja (Jennifer Beals) etsii oman elämänsä askeleita, jotka näyttävät vievän kohti balettiakatemiaa. Ruma ankanpoikanen -satua tapaileva elokuva tahdittaa tarinansa vaiheita runsailla kasaridisko-osioilla.

Aikoinaan tämä oli yllätysmenestys lippuluukulla. Elokuva on myös kiinnostava hittitehtailijoiksi nousseiden Don Simpsonin ja Jerry Bruckheimerin ensimmäisenä yhteistyönä.

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Ice Age: Kevättä rinnassaIce Age: The Great Egg Scapade
Ohjaus Ricardo Curtis
Pääosissa mm. Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary ja Queen Latifah

Ice Age -saagan pääsiäisspesiaali sijoittuu neljännen seikkailun jälkeiseen aikaan. Joviaali munajahti pitää perheen pienimmät mukana pyörteissään ilman sen suurempaa omaperäisyyttä tai sydämen tykytystä.

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään